onsdag 2 februari 2011

på min balkong

Funderar på vad jag kan få att växa och bli ätbart på min balkong, har satt chili, paprika och tomat och tänker också peta ner persilja i en stor kruka. Men annars tro, finns det nåt mer jag kan få att växa.

Börjar bli mycket trist att vara hemma, men imorgon har min tand förhoppningsvis kommit, och så hoppas jag att jag inte behöver betala mer hos tandis. För att fördriva tiden fram tills dess bakar jag bröd, och så blir det mer apelsinsaftspressning.

1 kommentar:

  1. Amningskoman har gjort sitt inträde så jag kommer inte ihåg om jag tackat. Så jag säger tack ännu en gång i så fall. Jag har faktiskt funderat på att ruska liv i funderingsbloggen och utvärdera förra årets mål och sätta upp nya, men det återstår att se vilken dag det ges tid till det. Det går ju lättare att skriva när tankarna tillåts flöda utan att ha en dotter på armen som vill ha uppmärksamhet, för hon är ju nummer ett, även om jag sitter en del vid datorn när hon är med. När hon blundar vid amning är det ju tråkigt att sitta och prata för sig själv ...

    Smultron och jordgubbar funkar på balkongen också. Likaså örter och kryddor. Vi får se om det blir några förodlingar i år. Det är inte gott om plats och dåligt med uttag för lampor ... Sedan ska det ju skötas också.

    SvaraRadera