måndag 15 februari 2010

planlös, mållös och orkeslös

Idag kan man verkligen säga jag håller på med down-shifting med betoning på down. Vete den vad det är med mig, men har inte lust med nåt mer än att skrutta runt i morgonrocken och planlöst surfa. Men jag mår inte väl av att gå så här, så jag måste få ihop nåt att ta tag i, men vet bara inte vad. Får ta mig en kopp kaffe och fundera ihop nåt

2 kommentarer:

  1. Vist måste du få luffa runt i morgonrocken om du känner för det.
    Ibland är det precis vad man behöver. Sov en stun också, det är skönt.
    Att surfa runt blir man inspererad av så det är bra.
    Hoppas att du känner dej piggare om en stund-

    SvaraRadera
  2. Ja du, här är det måndag så då startar veckan igång klockan sju oftast till ingen nytta ...
    Visserligen har jag fått skrivit min jobbsökarlista som legat på vänt länge, men samtidigt har jag tappat bort de senaste jobbannonserna som jag fixade i fredags. Ja, det är inte alltid bra att städa. Vissa saker kommer fram, andra försvinner brukar vara resultatet här.

    Sedan har jag funderat på bloggen, men inte orkat föra över bilder, men det finns väl tid kvar än. Däremot har jag lärt mig att få påbörjade inlägg att publiceras under rätt datum, jiha.

    Nu får väl både du och jag satsa på en uppfriskande promenad. Frågan är bara hur många saker som ska uträttas på vägen och vad man vill ta tag i hemma sedan.

    Ha en härlig dag! Det ska jag försöka skaffa mig. Komplettera den grillade kycklingen som köptes igår får bli nästa mål!

    SvaraRadera